MediaWatch

Netbureau starter konsulentfirma

Internet-firmaets nye datterselskab, Netbureauet Araneum Consulting, skal konkurrere med de etablerede konsulentfirmaer som PricewaterhouseCoopers, P.A. Consulting Group og A.T. Keaney, skriver Børsen. Og det bliver ikke kun om kunderne. Netbureauet har netop ansat tre tidligere medarbejdere fra A.T. Kearney til at lede det nye konsulentfirma.

Ifølge vice president Holger Bonde fra det nye konsulentfirma bliver web-branchens opgave fremover at rådgive virksomhederne i, hvordan de kan forene new media med det forretningsstrategiske, og netop den form for rådgivning bliver Netbureauet Araneum Consultings kernekompetence.

Netbureauet Araneum har i øjeblikket 90 ansatte, og målsætningen er at det nye datterselskab inden årets udløb skal komme op på at have mindst 20 erfarne management-konsulenter ansat. Kunderne tæller blandt andet Novo Nordisk, Navision, Erhvervsministeriet, Ericsson, Lo og DSB.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs