MediaWatch

Teleselskaber presser Fona

Mobilix har opsagt sin forhandleraftale med detailkæden Fona, og Tele Danmark har stillet et kæden et ultimatum, som reaktion på oprettelsen af TeleFona, skriver Jyllands Posten. Tele Danmarks forhandlertilskud til Fona udgjorde sidste år 50 millioner kroner.

Ifølge Mobilix har Fona brudt den forhandleraftale, som de to har indgået, og derfor har man med øjeblikkelig virkning opsagt aftalen. Tele Danmark har stillet en række betingelser, som skal være tilvejebragt inden to til tre dage. Ifølge direktør Klaus Rasmussen fra Tele Danmark er spørgsmålet, om de betingelser kan opfyldes, men hvis de ikke bliver det, vil aftalen blive bragt til ophør.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs