MediaWatch

Flere nyhedssites på Internettet

Ifølge Danish Online News Association (DONA) findes der i dag mere en 50 nyhedssites på Internettet i Danmark. Det drejer sig dels om de gamle mediers Web-sites, men også en voksende gruppe af rene Web-baserede nyhedsservices, der nyder godt af lave distributionsomkostninger på nettet.

Den stigende konkurrence om at udbyde nyheder over Internettet skyldes flere forhold. Der vil dels komme flere udbydere til, regeringen har netop bevilliget licensmidler til DR og TV 2, som skal anvendes til at opgradere TV-stationernes Internet-sites, og så kan der forventes ny konkurrence fra de store europæiske portaler.

Læs mere i iNetWatch nummer 18.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Medieklummen: Det smalle forlig er en plet på en ny ministers cv

Moderniseringen af Public Service Puljen og lukning af 24syv vil give et ”klatvist støttecirkus”, og kulturbidraget skulle have været klappet af med OECD, inden det blev en del af aftalen. Ugens klummeskribent kalder den nye medieaftale en plet på Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensens cv.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs