MediaWatch

Regeringen vælger langsom lancering

I maj fastsættes beregningsforudsætningerne for den femte kanal, og Telestyrelsen begynder udarbejdelse af en frekvensplan for denne, skriver Børsen. Hen over sommeren sker så udarbejdelsen af lovudkastet vedr. ændringer i den nuværende radio/TV lov.

I efteråret udarbejdes udbudsvilkår for den fjerde kanal i samarbejde med konkurrencestyrelsen. Den fjerde landsdækkende kanal udbydes i december 2000. Den 1. januar 2001 nedsættes det nye Radio/TV-nævn, og den 1. februar er der ansøgningsfrist for den fjerde radiokanal.

Det langsomme tempo rammer især den femte kanal, hvor det ventes, at udbuddet sker i sommeren 2001, når Telestyrelsen har udarbejdet en frekvensplan, der er afstemt med udlandet. Den vurderes af brancheeksperter, at den fjerde kanal begynder at sende den 1. august, 2002, hvis DR tildeles koncessionen. Den 1.oktober, hvis en anden får koncessionen. Mens den femte kanal først starter efteråret 2002.

Mere fra MediaWatch

Aller Media-topchef om nedlæggelse af printmagasin til unge: "Tiden er moden"

Næste år ville ”Vi Unge” som printmagasin være fyldt 60 år. Men fra årsskiftet er den trykte version af magasinet til teenagepiger fortid. Topchef i Aller Media kalder det en ”meget logisk beslutning” og forklarer samtidig, hvad der ligger bag en række andre, større ændringer i Aller Medias redaktionelle setup.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs