MediaWatch

Internettet globaliserer handel

På Internettet bliver der fuldkommen konkurrence mellem de handlende, uanset om det er mellem danske e-butikker eller danske og udenlandske handlende. Det stiller krav til de danske leverandører om ikke alene at være de billigste i Danmark, når de vil sælge slagtilbud over Internettet, men de skal også være de billigste i verden.

Under de nye forhold bliver det nødvendig for de danske virksomheder at konkurrere på de ydelser, der ligger ud over prisen og satse på at levere service og rådgivning i forbindelse med varesalg, mener direktør Jesper Bove-Nielsen fra Digimental ifølge Børsen.

Virksomhedskonsulent Knud Sant fra PricewaterhouseCoopers mener også, at det bliver nødvendige for virksomhederne at differentiere sig, men i dag stiller kunderne altid strenge kvalitetskrav, og så bliver prisen ofte den afgørende købsparameter.

Mere fra MediaWatch

Overblik: Hovedpunkterne i det nye medieforlig

Der er lørdag landet et nyt medieforlig, som bla. indeholder en mindre procentdel af en ”moderniseret” public service-pulje til lydindhold, et styrket DR, et sænket titelloft og et krav om ordnede arbejdsforhold i medie- og filmbranchen. Opdateret.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs