MediaWatch

Internetaktiernes udskilningsløb

e tusindvis af dot.com-selskaber, som i de seneste år har haft kronede dage, bliver nu straffet hårdt på børserne i USA, og den udvikling vil sandsynligvis fortsætte.

Kun de store kapitalstærke selskaber, som har et veletableret marked og som kan præstere et overskud, vil klare sig i udskilningsløbet, mens de svage selskaber vil bukke under.

Ifølge Jyllands Posten er det først og fremmest business-to-business Internet-selskaberne som er blevet hårdest ramt af den negative stemning. Disse selskabers forretningsgrundlag består i at skabe handel mellem de traditionelle selskaber, men i takt med at Internettet og fænomener som e-handel er blevet afmystificeret, har de gamle traditionelle selskaber fundet ud af, at de selv kan etablere Internet-tjenester, og det rammer hårdt. Men også de Internet-firmaer som henvender sig til forbrugermarkedet har tabt milliarder af dollars i markedsværdi.

Mere fra MediaWatch

Heartbeats udpeger ny ledelse efter Le Gammeltofts exit

Adm. direktør og stifter af Heartbeats forlod medieselskabet i sidste uge. Finansdirektør i Aller Media bliver midlertidig direktør i selskabet, mens Heartbeats’ chefredaktør, vicedirektør og kommerciel direktør skal stå for at videreudvikle mediebrandet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs