MediaWatch

Personlig service fra Fondsbørsen

Syv måneder forsinket er Københavns Fondsbørs nu endelig blevet færdig med at udvikle den nye tjeneste for private investorer, som kan tilpasses den enkeltes behov.

Fondsbørsens nye personlige hjemmeside kan tilpasses, så den viser kurserne på de aktier, obligationer og futures , som den enkelte bruger har behov for at se, enten fordi man har investeret i dem, eller påtænker at gøre det. Derudover vises omsætningen samt seneste bedste købstilbud og salgstilbud, og der er mulighed for at få udviklingen illustreret via kursgrafer og omsætningsgrafer.

Eneste ulempe ved den nye tjeneste er, at de kurser, som man får vist på sin personlige hjemmeside, er 15 minutter gamle.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs