MediaWatch

Danmark kan godt konkurrere på IT

Det mener de tre eksperter, Peter Straarup fra Danske Bank, Gert Birnbacher fra Foreningen for Dansk Internet-handel og Michael Mathiesen fra 2M Invest, skriver Berlingske Tidende. De andres forspring er ikke større, end det kan indhentes, og Danmark er efterhånden ved at have opnået et erfaringsmæssigt niveau som gør, at der nu er nok kloge penge på markedet, til at investere i nye innovative e-handelsløsninger.

Ifølge Michael Mathiesen er udviklingen kommet til den fase, hvor det handler om, at det etablerede erhvervsliv for alvor begynder at anvende Internettet til at markedsføre og sælge vare. I den forbindelse finder han det vigtigt, at de gamle, erfarne penge begynder at samarbejde med de nye, IT-erfarne penge.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs