MediaWatch

Dansk Handel & Service kritiserer BCG-rapport

Rapporten fra Boston Consulting Group (BCG) konkluderer på baggrund af en undersøgelse af 15 virksomheder, at Internethandel kun udgjorde 0,20 procent af den samlede danske detailomsætning i 1999, skriver Børsen. Ifølge BCG repræsenterer de 15 virksomheder 90-93 procent af den samlede e-handel i Danmark, men det mener Dansk Handel & Service (DH&S) er misvisende.

DH&S har ifølge chefkonsulent Henrik Hornstrup talt med fem virksomheder, som ikke er med i BCG’s undersøgelse, og hvis de fem virksomheders e-handelsomsætning tælles med, vil Danmark ligge blandt de fem bedste i Europa. Derfor giver rapporten et totalt forkert billede af e-handlen i Danmark, og det koster udenlandske investeringer, mener DH&S.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Udsigt til et smalt medieforlig, en ny fiktionsstrategi fra DR, friske tal fra Jysk Fynske Medier og Information, et vaklende flertal for kulturmoms, Heartbeats mister sin direktør, og en statslig styrelse beskyldes for ulovlig deling af artikler. Få et overblik over Mediedanmark med ugens briefing.

Overblik: Sådan er medieaftalerne landet siden 2000

Hvert andet medieforlig siden 2000 har – i grove træk – haft bred politisk opbakning, mens den anden halvdel af forligene er indgået med smalt flertal. Her får du overblik over, hvordan de seneste årtiers forlig er landet.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs