MediaWatch

Den Danske Bank udvider Internet-koncept

Den Danske Bank er allerede i kontakt med flere forskellige partnere om at udvide Internet-konceptet, skriver Berlingske Tidende. Ifølge underdirektør John Andersen, fra Den Danske Bank, kan der blive tale om en portal , med forskellige ydelser, som stilles til rådighed for kunderne sammen med bankydelserne.

Udviklingen foregår i samarbejde med det svenske IT-firma Framfab, som også indebærer, at Den Danske Bank vil tilbyde kunderne en personlig hjemmeside med lige netop de ydelser, vedkommende har brug for.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs