MediaWatch

Den Danske Bank udvider Internet-koncept

Den Danske Bank er allerede i kontakt med flere forskellige partnere om at udvide Internet-konceptet, skriver Berlingske Tidende. Ifølge underdirektør John Andersen, fra Den Danske Bank, kan der blive tale om en portal , med forskellige ydelser, som stilles til rådighed for kunderne sammen med bankydelserne.

Udviklingen foregår i samarbejde med det svenske IT-firma Framfab, som også indebærer, at Den Danske Bank vil tilbyde kunderne en personlig hjemmeside med lige netop de ydelser, vedkommende har brug for.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs