MediaWatch

Deutsche Telekom danner WAP-selskab

Deutsche Telekom vil have del i den kommende eksplosive vækst i europæiske mobile Internet-tjenester, som ifølge markedsanalyser vurderes til at ville udgøre omkring 20 milliarder euro i år 2003.

Ifølge T-Online’s bestyrelsesformand Kai-Uwe Ricke vil det nye joint venture kombinere Deutsche Telekoms knowhow på vækstmarkeder for mobiltelefoni og Internet, og herigennem drive en europæisk Internet-portal med en lang række informations- og underholdningstjenester baseret på WAP-teknologien, skriver Berlingske Tidende. Selskabet vil i første omgang selv udbyde tjenesterne, hvorefter protalen forventes at blive åben for nye netværksoperatører og tjenesteudbydere.

Mere fra MediaWatch

Norsk DR-pendant stopper aktivitet på Facebook

Den offentlige samtale bliver ikke løftet nok i kommentarspor på Facebook til, at det vejer op for de store omkostninger forbundet med at moderere debatten, mener nyhedsredaktør på norges public service broadcaster NRK.

Lokale internetmedier ærgrer sig over lang udsigt til mediestøtte-revision

Den nye pulje på 50 mio. kr. øremærket lokale medier og ugeaviser er ”lige i underkanten”, mener Foreningen af lokale, fritstående, journalistiske internetmedier, der dog overordnet er tilfreds med medieaftalen. Foreningen retter kritik af, at aftalepartierne skubber en revidering af mediestøtten flere år frem.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs