MediaWatch

Sprint trækker sig ud af Global One

Global One blev i sin tid oprettet som et joint venture mellem de tre partnere Sprint, Deutsche Telecom og France Telecom med det formål, at forsyne store virksomheder med langdistance datatransmission. Det har længe været ventet, at Sprint ville sælge deres andel af det problemfyldte og tabsgivende samarbejde.
Afviklingen af Sprints del af samarbejdet kommer angiveligt til at forløbe ved at Sprint først sælger sin andel til Atlas, der er et partnerskab mellem Deutsche Telecom og France Telecom. Den del forventes at blive offentliggjort mandag.

Derefter er det op til Deutsche Telecom og France Telecom at forhandle sig frem til, hvilken af de to teleselskaber, der skal kontrollere Global One. Den sag forventes afklaret i slutningen af januar.

Mere fra MediaWatch

TV 2 afviser blankt kritik fra Danske Filminstruktører om svigt af dansk film

Dansk Film bliver ikke ladt i stikken af tv-stationerne efter deres filmforpligtelse er afskaffet, siger TV 2's fiktionschef, der går i rette med Danske Filminstruktørers kritik af bl.a. mindre og manglende risikovillig støtte fra DR og TV 2 til dansk film. Samlet er pengene til dansk film ikke blevet mindre, siger hun.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kristeligt Dagblads mangeårige chefredaktør takker af, Radio- og tv-nævnet undrer sig over Radio4's lyttertal, og JP/Politikens Hus har offentliggjort bedste regnskab i årevis. Hop med på denne uges catch-up med de vigtigste historier i ugen, der er gået.

Medier nyder godt af nedlagt strejkekasse

JP/Politikens Hus skal have modtaget et tocifret millionbeløb fra Danske Mediers kasse, der blev nedlagt i 2021, da arbejdsgiverforeningen blev en del af Dansk Erhverv.

Seneste nyt

Se flere jobs