MediaWatch

Forbedret resultat fra MTG

Omsætningsstigningen skyldes primært væksten indenfor forret-ningsområderne Viasat/TV, radio og forlag.

Forretningsområdet Viasat omfatter alle TV3-kanalerne, 3+, TV6, ZTV, betalings-TV kanalen TV1000 samt Viasat's øvrig betalings-TV virksomhed. I alle tre nordiske lande har TV3 vundet stigende markedsandele i år, og TV1000 har i følge MTG øget sit kundetal fra 267.000 kunder 344.000 gennem perioden. MTG Radio har øget sin omsætning med 29% og har lige som TV3-kanalerne vundet kommercielle markedsandele.

Indenfor avis- og forlagsområderne MTG Publishing og Metro International indgår de gratisomdelte Metro aviser i Stock-holm, Gøteborg, Malmø og Helsingfors. På det internationale marked via Metro International findes Metro allerede i Prag, i Budapest og i Rotterdam, lige som der er truffet aftaler om distribution i Philadelphia og Santiago.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs