MediaWatch

DR og TV3 i TV-brag nytårsaftalen

DR har sammen med TV3 købt rettighederne til at bringe og selv være med i 'The Millennium Day Broadcast', der er navnet på det tv-program, som foreløbig 50 lande kommer til at stå bag. Programmet, som er en 24-timers udsendelse, der begynder klokken 12 dansk tid den 31. december og varer til næste dag, bliver verdens største tv-begivenhed nogensinde. Idémageren bag programmet er den britiske kanal BBC. De 50 lande, som måske bliver udvidet med blandt andre Rusland og Kina, skal alle sende live-tv, når netop deres land går ind i det ny årtusinde. Vi kommer altså til at se, hvordan aftenen bliver fejret over hele verden fra den første nytårsaften på Kiribati øerne i Stillehavet til festen er forbi på den anden side af datolinjen.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs