MediaWatch

DR og TV3 i TV-brag nytårsaftalen

DR har sammen med TV3 købt rettighederne til at bringe og selv være med i 'The Millennium Day Broadcast', der er navnet på det tv-program, som foreløbig 50 lande kommer til at stå bag. Programmet, som er en 24-timers udsendelse, der begynder klokken 12 dansk tid den 31. december og varer til næste dag, bliver verdens største tv-begivenhed nogensinde. Idémageren bag programmet er den britiske kanal BBC. De 50 lande, som måske bliver udvidet med blandt andre Rusland og Kina, skal alle sende live-tv, når netop deres land går ind i det ny årtusinde. Vi kommer altså til at se, hvordan aftenen bliver fejret over hele verden fra den første nytårsaften på Kiribati øerne i Stillehavet til festen er forbi på den anden side af datolinjen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs