MediaWatch

Anbefaler køb af SBS og CEME

Fusionen mellem SBS Broadcast S.A.,Luxembourg - interesserne omfatter herhjemme bl.a. TvDanmark og Nordisk Radio Reklame og The Voice - og Central European Media Enterprises Ltd., Bermuda, har foranlediget tre amerikanske børsanalysefirmaer, Bear, Stearns & Co., Donaldson, Lufkin & Jenrette Securities samt Prudential Securities til at anbefale "stærkt køb" på den amerikanske Nasdaq-børs, hvor begge selskaber er noteret. Der spiller her det særlige forhold ind, at Bear, Stearns & Co. har været rådgivere for SBS, mens Morgan Stanley Dean Witter rådgav CME.

Den nye Star Wars film spås at ville fordoble selskabernes omsætning fra 1 mia. dollars i 1998 til 2 mia. dollars i 1999. Overskuddet i 1998 anslås til 140 millioner dollars (14%'s forrentning).

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs