MediaWatch

Slagsmål om lokal TV opgivet

14 kanaler sagde nej til den tildelte sendetid på Kanal 23/Kanal København. 24 lokal-TV-stationer accepterede de tildelte sendetider. Facit blev, at det på mødet i Sendesamvirket i et sidste forsøg mislykkedes at lade kanalerne selv fordele sendetiden. Nu bliver det Fjernsynsnævnet der må skære igennem og fordele sendetider - lykkes det heller ikke, ender sendetidsslagsmålet i sidste instans i Kulturministeriet. »Det lykkedes langt fra at gøre alle tilfredse - og vi sagde også nej til tildelte sendetider,« oplyser Per Nielsen, formand for Airport TV, der har specialiseret sig i lokal dækning til de omkring 150.00 indbyggere på Amager. Den kristne kanal, KKR, acepterede også at kunne gå i luften med sit budskab søndag aften mellem kl. 19-21.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs