MediaWatch

TV-brugerafstemninger udskydes 6 måneder

"Sekretariatsleder Søren B. Sørensen finder beslutningen i god tråd med den fælleshenvendelse, som FDA har for nylig rettede til ministeren sammen med Forbrugerrådet og BL: ""Ministeriet har lagt vægt på, at ingen anlæg forpligtes til endnu engang at afholde afstemninger efter de gældende regler. Baggrunden for beslutningen er åbenbart det røre, der har været i kølvandet på TV3s betalingskrav i forbindelse med deres køb af rettighederne til dansk fodbold. Vi forventer, at TV3 nu forlænger de nugældende priser i en tilsvarende periode, og at de politiske signaler vil være gavnlige for det kommende forhandlingsklima, slutter Søren B. Sørensen."

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs