MediaWatch

TV3s moderselskab vender underskud til overskud

»Vi kom ind i 1. kvartal med en andel af TV-reklameomsætningen på kun 17,6 procent. Og som vi kan estimere det, kom vi ud af 4. kvartal med en andel på over 25 procent,« siger koncerndirektør i MTG-gruppen, Jens Torpe. »Vi har fået rettet op på TV3 og 3+ i Danmark, efter en utilfredsstillende start på sidste år. Og vi kom ud med et af de bedste kvartaler nogensinde,« siger Torpe. TV3 i Danmark havde i en periode været et smertensbarn blandt TV3-stationerne, som dækker Norden og Baltikum. TV3 tæller med 1,6 mia. svenske kroner i omsætning en tredjedel af hele MTG-gruppen. TV-aktiviteterne totalt (herunder 3+, andre stationer og ViaSat satellitselskabet) tæller 2,3 ud af den samlede gruppeomsætning på 3,9 mia. Det var ud af denne omsætning på 3,9 mia. kroner, at det lykkedes MTG (hvis aktier handles i både Stockholm og New York) at skabe et 1998-overskud på 222 mio. svenske kroner. Det er en forbedring fra underskuddet på 293 mio. året før.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs