MediaWatch

Nyt norsk monopol

Dette har fået ViaSat til at true med at indbringe den norske tv kanal for det norske konkurrenceråd med en henvisning til, at der hermed er tale om et monopol misbrug. Svenske ViaSat påpeger, at TV2 overtræder sin sendetilladelse ved at indgå aftaler, der betyder, at landets eneste landsdækkende kommercielle kanal kun kan modtages via en enkelt digital og analog satellit udbyder.

TV2 mener derimod, at de allerede har mere end opfyldt koncessionens krav om at sikre, at stationens tv-signal terrestrisk kan modtages af mere end 86 procent af befolkningen. TV2s eksklusivaftale med Canal Digital betyder, at datterselskabet Norgeskanalen AS skal stå for salg og distribution af smartcards til de omkring 100.000 norske husstande, der via kabel eller satellit ønsker at modtage TV2, NRK1 og NRK2.

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs