MediaWatch

DR tilfreds med ny medieaftale - det giver arbejdsro

Den netop offentliggjorte medieaftale bringer glæde hos Danmarks Radio. Positivt med en aftale som imødekommer behovet for mere demokratisk kontrol, lyder det fra DR’s generaldirektør.

"DR har nu et fundament til at arbejde videre med kerneopgaven og bringe danskernes sammen om det vigtige. Vores demokrati, vores kultur og de danske fællesskaber," udtaler DR's bestyrelsesformand, Marianne Bedsted. | Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

En ny medieaftale mellem regeringen, SF, Radikale, Venstre, Enhedslisten, Kristendemokraterne, Alternativet og Frie Grønne vækker begejstring hos Danmarks Radio.

”Det er positivt, at der nu er en aftale, der skaber stabile rammer om DR´s økonomi i de kommende år. DR har nu et fundament til at arbejde videre med kerneopgaven og bringe danskernes sammen om det vigtige. Vores demokrati, vores kultur og de danske fællesskaber,” siger DR´s bestyrelsesformand Marianne Bedsted i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs