MediaWatch

Kulturministeren præsenterer ny medieaftale lørdag formiddag

En ny og længe ventet medieaftale ventes at blive præsenteret 10.30 i Kulturministeriet. Fredag eftermiddag udvandrede Venstre, Konsevative og DF fra forhandlingerne, og dermed er der lagt op til endnu et smalt forlig.

Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen præsenterer medieaftalen ved doorstep lørdag formiddag. | Foto: Jens Dresling

Offentliggørelsen af den længe ventede medieaftale er lige på trapperne. Kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen præsenterer således aftalen ved doorstep klokken 10.30 lørdag formiddag. Det erfarer MediaWatch.

Mediebranchen har ventet på et nyt medieforlig siden 2019, hvor den nuværende S-regering tiltrådte. Her meddelte man, at der ikke længere var flertal bag den tidligere VLAK-regerings smalle forlig, som blev vedtaget året forinden.

Noget tyder på, at der endnu engang er udsigt til et smalt forlig, idet de blå partier i går, fredag, forlod forhandlingerne.

Konservative forlod forhandlinger om medieaftale: ”Det er en meget rød regering, vi har”

Ærgrelse over udsigt til smalt medieforlig

Medie: Regeringen lægger op til ny filmforpligtelse

Mere fra MediaWatch

DR og Roskilde Festival dropper tv-samarbejde

Danmarks Radio har droppet alle livekoncertoptagelser og tv-produktioner fra årets musikfestivaler heriblandt Roskilde Festival. Seertilslutningen står ikke mål med ressourceforbruget, lyder det. I stedet spreder DR sine medarbejdere over flere festivaler henover sommeren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs