MediaWatch

SDU vil flytte kandidatuddannelse i journalistik til Kolding - køreplan er klar

Universitetet har sendt en plan til Uddannelses- og forskningsministeriet. Det sker som led i en politisk aftale om flytte nogle uddannelser ud af de største byer.

Foto: SDU / PR

Et flertal i Folketinget vil have flere universitetsstuderende ud af de store byer, og nu har Syddansk Universitet (SDU) afleveret en plan for, hvordan universitetet vil leve op til de politiske ønsker.

I planen, som universitetet onsdag har sendt til Uddannelses- og Forskningsministeriet, foreslår SDU bl.a. at rykke kandidatuddannelsen i journalistik fra Odense til Kolding, hvor SDU i forvejen har en afdeling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Grønne Aller-regnskaber, tilføjelse til Podimo-top og opgør med techkæmper er blandt strømmene, der formede ugens nyhedslandskab i Mediedanmark. Få et overblik med denne briefing.

Medieklummen: Slip data fri på redaktionen

Ny rapport dokumenterer de positive effekter ved at demokratisere adgangen til data på nyhedsredaktionen. Men desværre hersker der stadig udpræget data-skepsis blandt danske journalister, skriver fellow ved SDU Malte Jørstad i ugens Medieklumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs