MediaWatch

Erhvervsministeriet finder ny pressechef i egne rækker

Presserådgiver i Erhvervsministeriet bliver ny pressechef i ministeriet, efter den tidligere presse- og kommunikationschef i ministeriet stoppede i maj.

Erhvervsministeriet under Simon Kollerup (S) har udnævnt ny pressechef | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Efter halvandet år som presserådgiver i Erhvervsministeriet rykker Caroline Gerd Frandsen op som ny pressechef i ministeriet. Det skriver hun på Linkedin.

Caroline Gerd Frandsen afløser Mads Kolby, der forlod rollen som presse- og kommunikationschef i Erhvervsministeriet i maj til fordel for en stilling som rådgiver i kommunikationsbureauet Radius.

Caroline Ged Frandsen er uddannet journalist fra SDU og kom til Erhvervsministeriet i marts sidste år fra en stilling som pressekonsulent i Landbrug & Fødevarer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs