MediaWatch

Pressechef i Erhvervsministeriet skifter til kommunikationsbureau

Bureauet Radius bliver en kommunikations- og pressechef rigere, mens Erhvervsministeriet skal finde en ny person til posten.

Foto: Erhvervsministeriet/PR

Efter godt halvandet år i stolen som presse- og kommunikationschef i Erhvervsministeriet forlader Mads Kolby nu Slotsholmsgade. Det oplyser han på Linkedin.

Han rykker i stedet til kommunikationsbureauet Radius per 1. maj.

"Til maj skifter jeg Slotsholmsgade ud med Bredgade, når jeg bliver en del af holdet hos Radius. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af det dygtige team og til at bringe min erfaring fra erhvervsjournalistikken og den politiske verden i spil for Radius’ kunder," skriver han i et opslag.

Mads Kolby havde forud for sin ansættelse i Erhvervsministeriet været presserådgiver i Socialdemokratiet gennem fire år, og før det var han erhvervsjournalist på Berlingske.

Mere fra MediaWatch

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs