MediaWatch

Danske Biografer: Vi mener ikke det er farligt at gå i biografen

Direktør i Danske Biografer mener ikke, det giver mening, at biografer sættes i samme bås som spillesteder i genåbningsplan.

Direktør i Danske Biografer Lars Werge. | Foto: Danske Biografer

Mens museer kan slå dørene op 21. april, må landets biografer sammen med bl.a. teatre og spillesteder vente til 6. maj, og det vækker frustration hos direktør for brancheorganisationen Danske Biografer, Lars Werge, skriver Politiken.

"Vi vidste godt, at vi ikke stod allerforrest i køen – så det her er ligesom inden for det forventelige. Vi har vænnet os til, at vi bliver rangeret på linje med arrangementer, hvor man synger og danser, men det er ikke rimeligt. Vi mener ikke, det er farligt at gå i biografen," siger Lars Werge til Politiken.

Et element i genåbningsaftalen er et såkaldt coronapas. Borgere skal med passet enten påvise at være vaccineret, at have været smittet med coronavirus eller at være blevet testet negativ inden for højst 72 timer.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs