MediaWatch

Kulturministeren vil undersøge muligheder for hjælp til kriseramte lokalmedier

Danske Medier og kulturminister Joy Mogensen (S) holdt mandag møde for at diskutere de lokale ugeavisers situation under coronakrisen. Kulturministeren melder, hun vil se på mulighederne for at yde støtte.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Danske Medier ønsker akut hjælp til de lokale ugeaviser, der rundt omkring i landet kæmper for at overleve i øjeblikket, og mandag har de private mediers organisation på et møde fremlagt sine idéer til, hvordan dette kan eksekveres for kulturminister Joy Mogensen (S).

Det førte ikke til konkrete løsninger her og nu, men kulturministeren er åben for at dykke ned i mulighederne for en håndsrækning til ugeaviserne. Det meddeler hun i en skriftlig kommentar til MediaWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs