MediaWatch

Lars Werge vinder kampvalg om folketingskandidatur for Socialdemokratiet

Den tidligere formand for Dansk Journalistforbund og nuværende direktør for Danske Biografer stiller op som folketingskandidat for Socialdemokratiet ved næste valg.

Foto: Danske Biografer

Lars Werge, tidligere formand for Dansk Journalistforbund og nuværende direktør i brancheorganisationen Danske Biografer, slog tirsdag gymnasielærer Jarl Feyling i et kampvalg om folketingskandidaturet i Socialdemokratiets partiforening i Brønshøj, Husum og Vanløse. Det skriver Netavisen Pio.

Det betyder, at Lars Werge er på stemmesedlen til næste folketingsvalg, men det bliver ikke mediepolitik, der kommer øverst på dagsordenen hos den tidligere journalist, som vandt kampvalget snævert med 51,4 pct af stemmerne.

"Som kandidat vil jeg blandt andet bruge min energi på de trafikale udfordringer, som de mange hundrede tusinde, der hver dag blandt andet bruger offentlig transport, deres cykel eller deres bil for at komme på arbejde, klare ærinder og i det hele taget passe det liv, oplever," siger Lars Werge til Netavisen Pio.

I juni 2019 trak Lars Werge sig som formand for Dansk Journalistforbund efter et lettere kaotisk forløb, og i februar sidste år blev han udpeget som direktør for Danske Biografer. Han offentliggjorde sin intention om at gå ind i politik i slutningen af november.

Næste valg til Folketinget finder sted senest i 2023.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs