MediaWatch

Borgmester dropper planer om nyt job i kommunikationsbureau

Fredericias borgmester har droppet sit jobskifte til kommunikationsbureauet Advice, hvor han netop var blevet præsenteret som ny direktør. Kritisk lys på borgmesterens køb af en attraktiv grund, ligger bag beslutningen.

Jacob Bjerregaard (S) dropper planerne om et jobskifte til Advice. | Foto: Frank Cilius

Borgmester i Fredericia Kommune, Jacob Bjerregaard (S), meddelte tirsdag, at han stopper på borgmesterposten for i stedet at sætte sig i en direktørstol hos kommunikationsbureauet Advice.

Men nu er de planer trukket i land efter en række kritiske artikler i Ekstra Bladet om borgmesterens køb af en attraktiv grund, skriver Altinget med reference til Fredericia Dagblad.

"Jeg havde ikke forestillet mig, at der skulle opstå den virak og de spekulationer, som der er kommet. Det har ikke noget med dem (Advice, red.) at gøre, at jeg får den opmærksomhed, og det skal ikke ligge dem til last," siger Jacob Bjerregaard til Fredericia Dagblad.

Jacob Bjerregaard stopper som Fredericias borgmester ved udgangen af januar og skulle efter planen begynde i sit nye job 1. februar. Ifølge Fredericia Dagblad har Jacob Bjerregaard aftalt med Advice, at ansættelsesdialogen kan tages op igen til foråret.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs