MediaWatch

Redaktionschef hos DR bliver pressechef i ministerium

Casper Dall skifter DR ud med Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet og et job som pressechef.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Casper Dall, redaktionschef for DR København, bliver fra 1. maj pressechef hos Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Det skriver han selv på Linkedin og Twitter.

Casper Dall kom til DR i 2015 fra en post som leder af Informations Christiansborg-redaktion, og efter fem år går turen altså videre.

"Den grønne omstilling, der er nødvendig for at nå ambitionen om 70 procents reduktion af drivhusgasser i 2030, får betydning for alle danskeres hverdag i de næste mange år. En solid presse- og kommunikationsindsats er afgørende for at få befolkningen med i den transformation. Den udfordring glæder jeg mig enormt meget til at være med til at løfte sammen med dygtige kolleger i ministeriet," skriver Casper Dall på Linkedin.

Minister for klima, energi og forsyning er Dan Jørgensen (S).

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs