Finansministeriet hyrer ny pressechef

Efter tidligere presse- og kommunikationschef Sigga Nolsøe fratrådte i slutningen af februar, har ministeriet nu ansat seniorrådgiver fra Ulveman og Børsting, der har en fortid på Ekstra Bladet og TV 2, i stillingen.
Finansministeriet under finansminister Nicolai Wammen (S) får ny pressechef til maj. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Finansministeriet under finansminister Nicolai Wammen (S) får ny pressechef til maj. | Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

1. maj har 35-årige Søren Langelund første arbejdsdag som presse- og kommunikationschef i Finansministeriet under finansminister Nicolai Wammen (S), skriver Altinget.

Søren Langelund kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Ulveman og Børsting, hvor han har været siden 2016, da han skiftede fra en stilling som redaktionschef på Ekstra Bladet TV. Forinden var han i flere år redaktionschef på TV 2 News frem til 2014.

"I en tid, hvor der sjældent har været mere på spil for dansk økonomi, glæder jeg mig til at kæmpe for et endnu stærkere Danmark med nogle af de fremmeste folk i hjertet af centraladministrationen," skriver Søren Langelund om sin ansættelse i et opslag på LinkedIn.

Ministeriets tidligere pressechef Sigga Nolsøe fratrådte sin stilling i slutningen af februar efter to år på posten.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også