MediaWatch

P4 København fisker profil fra Information

Lederen af Informations redaktion på Christiansborg får nyt job hos P4.

1. august begynder Casper Dall i nyt job. Han skal være redaktionschef for DR København og dermed være ansvarlig for bl.a. P4 København.

Den 32-årige journalist kommer fra en stilling som leder af Informations Christiansborg-redaktion.

"Jeg er stolt over, at jeg skal stå i spidsen for de mange dygtige medarbejdere på DR København, som allerede i dag leverer journalistik af høj kvalitet med både udsyn og indsigt. Det er vigtigere end nogensinde, at borgerne i hovedstadsområdet er klædt godt på med relevante nyheder og aktuelle perspektiver på de begivenheder, der sker i deres nærområde," siger Casper Dall i en pressemeddelelse.

Han har tidligere været ansat på Berlingske og som pressechef i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning.

Radioerfaring har Casper Dall ikke meget af, men det skræmmer ikke hans kommende chef, DR Danmarks direktør Anne-Marie Dohm.

"Casper Dall har stærke lederegenskaber og er dygtig til at samarbejde og kommunikere sine visioner for redaktionen. Han har endnu ikke arbejdet med radiomediet, men med sin redaktionelle professionalisme vil han også hurtigt tage det medie til sig," siger Anne-Marie Dohm i pressemeddelelse.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs