MediaWatch

Minister i samråd om radioudbud: "Tilliden til nævnssystemet er rystet"

I et samråd om afgørelsen af efterårets DAB-udbud åbner kulturminister Joy Mogensen (S) for at se på sammensætningen af Radio- og tv-nævnets medlemmer, og om det skal være muligt at klage over udbud på radio- og tv-området.

Foto: Mads Nissen/Ritzau Scanpix

Radio- og tv-nævnets fremtidige sammensætning, Slots- og Kulturstyrelsens betjening af nævnet og muligheden for at oprette et klagenævn på radio- og tv-området bliver en del af de kommende medieforhandlinger.

Det siger kulturminister Joy Mogensen (S) under et samråd onsdag formiddag om forløbet omkring udbuddet af den digitale public service-kulturkanal, som blev afgjort i efteråret til fordel for ungdomsradioen Radio Loud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs