MediaWatch

Radio- og tv-nævnet: Vi brugte langt størstedelen af møde på DAB-afgørelse

12 punkter var på dagsordenen ved nævnsmøde i oktober, men det meste af tiden blev brugt på afgørelse af radioudbud, lyder det i et nyt svar fra Radio- og tv-nævnet. Nævnet var ikke selv med til at skrive indstillingen, som lå til grund for afgørelsen af udbuddet.

Demonstration til fordel for Radio24syv i Kulturministeriet i forbindelse med et møde i Radio- og tv-nævnet om DAB-udbuddet i efteråret.

Der var ganske vist andre punkter på dagsordenen, men udbuddet af en ny digital radiokanal fyldte mest til et møde 22. oktober sidste år i Radio- og tv-nævnet, som afgjorde DAB-udbuddet til fordel for Radio Loud. Det oplyser nævnet i et svar, som kulturminister Joy Mogensen (S) har givet til Folketingets Kulturudvalg.

Udbuddet blev afgjort efter et møde i nævnet 22. oktober sidste år. Det varede tre timer – fra kl. 13 til kl. 16 – og der var i alt 12 punkter på dagsordenen, oplyser Radio- og tv-nævnet. De punkter, der ikke handlede om radioudbuddet, var ifølge nævnet ikke "omfangsrige".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs