MediaWatch

Producent: Det kan blive en luksus, vi ikke kan tillade os, at ligge i Danmark

Indfører Sverige produktionsrabatter for at tiltrække internationale filmproduktioner, vil det sætte danske producenter tilbage i konkurrencen, mener filmfond. Producent vil overveje at rykke over Øresund, hvis Danmark ikke følger efter.

"Rogue One: A Star Wars Story" er en af de Hollywood-produktioner, Ghost VFX har leveret computergrafik til | Foto: Jonathan Olley/Lucasfilm Ltd. via AP/Ritzau Scanpix

"Vi har ikke noget ønske om ikke at være i Danmark og København, men det kan godt være, at vi ikke kan tillade os den luksus."

Sådan lydet det fra direktør og medstifter af produktionsselskabet Ghost VFX, Jeppe Nygaard Christensen, der er en af de kreative producenter i landet, der gør sig på det internationale filmmarked. Selskabet har igennem to årtier specialiseret sig i computergenererede visual effects til filmindustrien og har storfilm som Star Wars Rogue One og Harry Potter på hjemmesidens wall of fame af Hollywood-flm, producenten har haft en finger med i spillet på.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs