MediaWatch

Top Gear-vært kaster håndklædet i ringen

Værten på det tidligere så populære bilprogram Top Gear har valgt at stoppe i sin værtstrolle. Chris Evans forlader showet med en bundrekord i seertal.

Foto: Richard Shotwell/AP/Polfoto/Arkiv

Efter kun én sæson som frontfigur for det britiske bilprogram Top Gear har Chris Evans valgt at forlade sin værtsrolle. Det skriver BBC.

På Twitter har Chris Evans kommenteret sin afgang:

”Forlader Top Gear. Gav det mit bedste skud, men nogle gange er det ikke nok. Holdet bag er mere end fantastiske, og jeg ønsker dem alt det bedste,” lyder det fra Chris Evans.

Samtidig lyder det fra BBC ifølge Radio Times, at man ikke leder efter en ny vært til at erstatte Chris Evans.

Det vil være synd at sige, at Chris Evans takker af på toppen. Søndag aften havde Top Gear et rekordlavt seertal med 1,9 mio. seere i gennemsnit. Til premieren på det første afsnit med Chris Evans og Matt LeBlanc var seertallet på 4,3 mio. seere.

Til sammenligning kunne de tidligere værter Jeremy Clark, James May og Richard Hammond fremvise et gennemsnit på 5 mio. seere per program.

Chris Evans fortsætter hos BBC blandt andet som vært for BBC Radio 2's morgenprogram.

 Seerflugten fra Top Gear skrev nyt kapitel

 Dårligste seertal i 13 år rammer Top Gear

 Top Gear bløder seere efter værtsskifte 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs