MediaWatch

Liste: De ti mest innovative medier i verden

Amerikansk netmedie er verdens mest innovative virksomhed, vurderer techmedie, der også rangerer de ti mest nyskabende medievirksomheder.

Det amerikanske techmedie Fast Company har publiceret sin årlige rapport, der rangerer verdens mest innovative virksomheder. Og står det til Fast Company findes flere af verdens mest innovative virksomheder inden for mediebranchen.

Listens nummer et er således det amerikanske netmedie Buzzfeed. Prisen går til Buzzfeed "for at nytænke mediedrift verden over", skriver Fast Company.

Også andenpladsen går til et selskab i mediesfæren, nemlig Facebook, som Fast Company roser "for ikke at lade størrelse stå i vejen for at agere som et startup". Listens femteplads går til Netflix, der efterfølges af Amazon, Apple og Google (Alphabet) på sjette-, syvende og ottendepladsen.

Mediernes top ti

Fast Company opgør også de mest innovative medier på brancheniveau, herunder for mediebranchen.

Her indtager Buzzfeed og Facebook selvfølgelig de to første pladser, mens Sixteen String Jack Productions er nummer tv på listen. Sixteen String Jack Productions er produktionsselskabet bag bl.a. "Last week tonight with John Oliver" på HBO.

Fast Companys fulde liste over de ti mest innovative medievirksomheder ser således ud:

  1. Buzzfeed
  2. Facebook
  3. Sixteen String Jack Productions
  4. Snapchat
  5. Midroll Media
  6. CBS
  7. Vice Media
  8. Lost My Name
  9. Wasserman
  10. Cartoon Network

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs