MediaWatch

Benjamin Media: Der er ikke noget galt med chefredaktørpost

Penge & Privatøkonomi skal igen på jagt efter en ny chefredaktør, men det er ikke et udtryk for, at der er problemer med stillingen, mener forlagsdirektør.

Foto: PR-foto

Mandag kom det frem, at Søren Nielsen har valgt at forlade chefredaktørposten på Penge & Privatøkonomi. Han springer ud som selvstændig med sit eget iværksætterprojekt. Han nåede kun at sidde i chefstolen i 11 måneder.

Før Søren Nielsen var Esben Sylvest chef i under to år, før han sagde ja tak til et job hos Danske Capital. Den hyppige chefudskiftning er ikke et udtryk for, at stillingen som chefredaktør for Penge & Privatøkonomi er en uriaspost, mener Morten Trøst Poulsen, viceadm. direktør hos Benjamin Media, der udgiver Penge & Privatøkonomi.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs