MediaWatch

Dating-appen Tinder vil børsnoteres

Ejeren bag den succesfulde dating-app Tinder har ansøgt om at komme på Nasdaq-børsen.

Foto: Colourbox

I fredags ansøgte The Match Group, der står bag 45 online datingtjenester, om at komme på Nasdaq-børsen. The Match Group blev stiftet i 2009, og har høstet succes via deres datingtjenester som Match.com, OKcupid og ikke mindst Tinder, som de er mest kendt for. Det skriver Finans.dk.

Tinder har over 50 mio. datingbrugere på verdensplan og er kendt ved, man swiper til højre eller venstre såfremt, man ønsker at matche med en person eller ej. Hvis begge parter swiper til højre, opstår der et match, og parterne har nu mulighed for at chatte. Det anslås, at der laves 26 mio. matches hver dag, og imens swiper brugerne i gennemsnit én mia. gange dagligt.

I 2014 havde The Match Group et overskud på 148,4 mio. dollars, knap en mia. kr. Ifølge Nasdaqs hjemmeside håber The Match Group, at investorer vil skyde op imod 500 mio. dollars, det vil sige små 3,3 mia. kr., i virksomheden.

Hvis The Match Group får deres børsnotering igennem, vil man kunne købe aktien under navnet MTCH. Det er endnu uvist, hvad priser på aktien kommer til at lyde på, og hvornår man kan købe aktien.
 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs