MediaWatch

TV2 henter TV3-trio til EM i Frankrig

Når EM-slutrunden fløjtes i gang til sommer dyster TV2 og DR om at få seerne til at stille hen på netop deres kanal. Derfor henter TV2 nu tre populære kommentatorer ind fra TV3 Sport.

Foto: Marie Katrine Kragh/Polfoto/Arkiv

Ved VM i Brasilien sidste år havde TV2 og DR hevet store profiler ind for at agere eksperter og lokke seere til. I år holder TV2 ambitionsniveauet, og til EM-slutrunden i Frankrig har kanalen lavet aftaler med TV3 Sports populære kommentatorer: Carsten Werge, Per Frimann og Jesper Grønkjær. Det skriver Bt.dk.

Chef for TV2 Sport, Frederik Lauesen, bekræfter aftalerne.

”Vi har gjort det i erkendelse af, at vi desværre ikke har så mange fodboldrettigheder tilbage på TV2, og derfor mangler folk med ekspertise. Vi har nogle talentfulde gutter, som gør det rigtig godt med den hollandske Æresdivision, og vi har Thomas Kristensen, som, vi mener, er en rigtig dygtig, folkelig fodboldkommentator, men samtidig er Flemming Toft stoppet, og Zak Egholm er smuttet (til SBS, red.). Derfor har det været min vurdering, at vi havde brug for forstærkning udefra, så jeg rettede henvendelse til Viasat om de her mennesker, og heldigvis vil de gerne være med,” siger Frederik Lauesen.

Hos TV3 Sport er der ingen fine fornemmelser, og kommentatorerne er begejstrede for samarbejdet. Det giver dem nemlig chancen for at få lov til at være med til slutrunderne, noget de kommercielle kanaler ellers ikke har rettigheder til. 

Søren Vestergaard, chef for DR Sporten, har hverken kommentarer til aftalerne, eller til hvilke kommentatorer DR har tænkt sig at bruge.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs