MediaWatch

Her er den nye kulturminister

Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, har præsenteret sit nye ministerhold.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

Bertel Haarder bliver ny kulturminister og kirkeminister. Det skriver DR Nyheder. En post, den nyudnævnte minister har erfaring med, da han var undervisnings- og kirkeminister i den tidligere VK-regering.

Bertel Haarder blev første gang undervisningminister i den såkaldte Firkløverregering i 1980'erne under den konservative Statsminister Poul Schlüter. Han er i dag den mest rutinerede mand i Venstres nye regering.

Bertel Haarder afløser Marianne Jelved fra Radikale Venstre.

Til valget d. 18 juni fik Bertel Haarder 5.222 personlige stemmer og er valgt ind i Sjællands Storkreds.

 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

I JP/Politikens Hus har aviserne afsluttet forhandlingerne om afskedigelser, og samtidig er opsigelser blevet annonceret på flere andre adresser i Mediedanmark. En længe ventet aftale med Netflix landede, og i Norge er en global podcasttrend, som DR følger tæt, blevet tydelig. Få overblikket her.

Klumme: Censur af sociale medier styrer mod at været reguleret af annoncører

Der er de seneste år er der taget flere skridt mod en privatisering af reguleringen af ytringsfrihed på platforme, vi oplever som digital infrastruktur for den offentlige samtale. Det seneste træk, hvor annoncører boykotter Twitter, peger i retning af, at nu bliver grænserne også sat af virksomheder, skriver Uffe Gardel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs