MediaWatch

Lisbeth Knudsen er ny formand for Danske Medier

Berlingske Medias topchef er ny formand for Danske Medier. Hun afløser Nordjyskes Per Lyngby, som har valgt at stoppe.

Som ventet bliver det Berlingske Medias adm. direktør og ansvarshavende redaktør, Lisbeth Knudsen, som afløser Per Lyngbye som fomand i Danske Medier.

Det skriver Danske Medier på Twitter, som idag holder generalforsamling.

Formandsskiftet kommer efter, at adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør i Nordjyske Medier, Per Lyngby, har valgt at stoppe med et år tilbage af sin valgperiode. Danske Mediers valgudvalg havde indstillet til generalforsamlingen, at Berlingske Medias koncernchef, Lisbeth Knudsen, blev valgt til formand for et år, hvilket også blev tilfældet.

Udsigten til en formandspost i Danske Medier fik Lisbeth Knudsen til for små to uger siden at trække sig fra bestyrelsen i Huset Markedsføring.

Adm. direktør for Jysk Fynske Medier, Jesper Rosener, blev desuden valgt ind i bestyrelsen, som efter generalforsamlingen konstituerede sig med to næstformand, Rasmus Nielsen, udgiver i Altinget, og adm. direktør i JP Politikens Hus, Stig Kirk Ørskov, skriver Danske Medier.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs