MediaWatch

Politico åbner i Bruxelles med ugentlig printudgave

Det amerikanske medie om politik får europæisk med base i Bruxelles fra næste måned. Med åbningen følger en ugentlig papirudgave og et samarbejde med den tyske mediesværvægter Axel Springer.

Mens Politico i USA er lykkedes med at få eliten i Washington til at læse med, så er det amerikanske medie nu for alvor klar til at lægge arm med det europæiske marked. Det skriver Capital New York.

Politico har sat dets europæiske startopstilling, når mediet lancerer den nye udgave den 21. april. Foruden europa-redaktør Matthew Kaminski og managin director Shéhérazade Semsar-de Boisséson, så har Politico også sikret sig tidligere talsperson for EU-Kommissions tidligere næstformand Nellie Kroos, Ryan Heath, og Reuters Breakingviews-redaktøren Pierre Briancon som ny mand i spidsen for dækningen af Frankrig.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs