MediaWatch

Jubii lander lavere første år under Nordjyske

Online-mediehuset løfter omsætningen i første år som del af Nordjyske Medier, men resultatet ender en anelse lavere end i turnaround-året 2013.

Jubii nåede forrige år lige akkurat at lave en turn-around, inden selskabet blev opkøbt og taget under Nordjyske Mediers vinger. I 2014-regnskabet bliver årets resultat en anelse lavere, men omsætningen blev øget inden årsskiftet, hvor mediet skruer på indholdsprofilen.

Driftsresultatet ender på 6,98 mio. kr. mod 7,45 mio. kr. året før, mens resultat før skat siger 7,1 mio. kr. mod 7,41 mio. kr. i 2013, hvilket ledelsesberetningen betegner som værende i tråd med forventningerne til året. Jubii løftede samtidig omsætningen fra 36,4 mio. kr. forrige år til 39,8 mio. kr. i 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Kritiseret aftale om rettighedsbetaling lagt på is, mediebureauer kigger efter alternativer til Facebook, DR dropper livekoncerter, podcastbureau udvider med nye formater, og lokale radio- og tv-stationer har fået inddraget deres sendetilladelser. Læs med, når vi gennemgår ugens største mediesager.

Producenter glæder sig over droppet aftale men afblæser ikke krise

En rettighedsaftale, som i måneder har betydet stop for udvikling af fiktion til streamingtjenester, blev torsdag forkastet af Create Denmark, og det er et skridt i den rigtige retning. Det mener bl.a. Producentforeningen. Nu pågår individuelle forhandlinger med tjenesterne, men det risikerer at trække ud til efter sommer, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs