Berlingskes jyske dagblade får design-overhaling

Læserne har været taget med på råd til nyt layout hos bl.a. Aarhus Stiftstidende og Randers Amtsavis, der som del af overhalingen samtidig også lover flere lokalhistorier.
Dorthe Carlsen, chefredaktør Midtjyske Medier.
Dorthe Carlsen, chefredaktør Midtjyske Medier.
Fra i dag af skal læserne af Berlingske Medias dagblade i Midtjyske Medier vænne sig til nyt layout og koncept. De har dog selv haft en finger med i arbejdet, skriver Berlingske Media i en pressemeddelse.

Læsernes holdninger har ifølge chefredaktør i Midtjyske Medier, Dorthe Carlsen, været ledestjernen i redesignet. Inputtene er dog ikke kun gået på det visuelle, og det har Midtjyske Medier valgt rette sig efter.

"Deres melding var meget klar: Vi ønsker flere lokale historier. Og vi ønsker, at det bliver tydeligere, hvad historierne handler om. Nogle af billederne er for store. Så vil vi hellere have noget mere tekst,” siger chefredaktøren i meddelelsen.

Ønskerne om mere overskuelighed i det nye layout kommer desuden til udtryk i, at der vil været tydelige emneord i artiklerne, som læserne kan navigere efter. Sidste gang aviserne blev redesignet var for tre år siden.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også