MediaWatch

Jysk Fynske samler radiostationer i Vejle

Klubben i Odense og Skala i Kolding flytter sammen med VLR i Vejle, når Jysk Fynske Medier samler radiostationerne. Det vil betyde afskedigelser, siger adm. direktør.

Foto: Syddanske Medier/Presse

De tre mediehuse i Jysk Fynske Medier samler koncernens tre radiostationer under samme tag i Vejle. Det skriver Lokalavisen.dk.

Fynske Mediers radio ’Klubben’ og Syddanske Mediers ’Skala’ i Kolding flytter derfor ind hos VLR i Vejle. På trods sammenflytningen, der forventes gennemført fra 1. juli, skal de tre kanaler dog fortsætte som selvstændige brands, siger adm. direktør i Vejle Amts Folkeblad, Alex Pedersen.

“De tekniske muligheder for at flytte sammen er til stede. Og det giver god mening, at redaktioner og studieværter sidder sammen. Men det bliver aldrig til kun én radiostation,” siger han til Lokalavisen.

5 hurtige om Jysk Fynske Medier
Han fortæller samtidig, at sammenlægningen vil koste afskedigelser blandt ”direktører, ledere og medarbejdere”. Fusionspartnerne kan dog først for alvor kigge hinanden efter i sømmene efter godkendelsen, så der er derfor ikke sat tal på antallet afskedigelser.

'Klubben'-direktør Kent Kordt blev fristillet i fredags.

Avisfusion kan ombygge regionalt radiomarked 

Fusion: Radiodirektør mister jobbet

Fynske Mediers 'Klubben' går hverken op eller ned 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Salg af Chapter, sparerunde hos Sjællandske, nyt fra magasinbranchen samt forhandlinger i produktionsbranchen er blandt de større sager, der rullede ind i ugens løb i Mediedanmark. Få et overblik med denne uges briefing.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs