MediaWatch

Musikredaktør bliver ny kultur-souschef hos Berlingske

Berlingskes kulturredaktion finder afløseren for Jesper Eising, der forlader avisen og bliver ny pressechef for Egmont, i egne rækker.

Når den nuværende souschef for kulturen på Berlingske, Jesper Eising, løfter sig fra stolen i slutningen af februar, skal hans afløser ikke gå mange meter for at overtage pladsen.

Berlingske har udpeget avisens nuværende musikredaktør Lars Rix som ny souschef for redaktionen, skriver avisen.

Jesper Eising skal fra 1. marts være pressechef for Egmont, og Lars Rix får derfor fremover opgaven at sikre nyhederne til de daglige kultursider i avisen samt fredagens kulturtillæg.

Egmont finder ny pressechef hos Berlingske
46-årige Rix har tidligere været redaktør for Berlingskes købehavner-guide AOK og desuden siden 1990erne haft redaktørroller hos en række magasiner som det hedengange livsstilsmagasin Arena og musikmagasinet Zoo Magazine.

Samtidig overtager Michael Charles Gaunt, der har været anmelder og journalist på Berlingske siden 2012, posten som musikredaktør.

Mere fra MediaWatch

DR udpeger direktør for nyoprettet område

Flere måneder efter, DR løftede sløret til det nye store ben i organisationen "Bruger, Marked og Publicering", har man fundet områdets nye direktør. Han får ansvaret for at sikre, DR kan indfri sine public service-forpligtelser i et mediemarked i rivende udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs