MediaWatch

Søndagsavisen optrapper i Aarhus-området

Ugeavisen udvider sin dækning med en Odder-udgave, som ligger 21.500 aviser til oplaget.

Søndagsavisen fortsætter med at brede sig. Denne gang i Odder mellem Aarhus og Horsens, hvor ugeavisen fra uge tre udkommer i en Odder-ugave, som får et oplag på 21.500 aviser.

Det skriver Søndagsavisen i en pressemeddelelse.

”Rent annoncemæssigt har der i mange år hersket monopollignende tilstande i Odder, så vores udvidelse kommer også annoncørerne til gode i form af nogle langt mere konkurrencedygtige priser og nogle nyskabende annonceprodukter,” udtaler Søndagsavisens salgs- og markedsdirektør, Michael Garver Burgaard, i pressemeddelelsen.

Ifølge Søndagsavisen vil Odder-udgaven være attraktiv for de handlende i Odder og for Søndagsavisens annoncører, der nu kan nå endnu bredere ud.

”Vi kan i øvrigt med glæde konstatere, at nuværende annoncører betragter os som en stærk samarbejdspartner, idet de har valgt at gå med i den nye Odder-udgave" udtaler Michael Garver Burgaard.

Ved årsskiftet udvidede Søndagsavisen sin dækning med otte fynske postnumre. Med udvidelsen udfordrer Søndagsavisen dermed Fynske Mediers ugeaviser i højere grad.

I trekantsområdet ligger ugeavisen dersuden i gård konkurrence  med Jyske Medier og JP/Politikens Hus, som også udgiver flere ugeaviser.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs