MediaWatch

November: Her er de største på web, mobil og tablet

Tv2.dk må afgive forrige måneds nyvundne position, da Ekstra Bladet generobrede pladsen i toppen af trafiktallene for mobil.

I oktober havde tv-stationerne en digital tour de force, hvor Tv2.dk bl.a. for første gang strøg forbi rivalerne i top tre på mobilen.

I novembers tal fra Gemius/Danske Medier Research svarer Ekstra Bladet imidlertid igen, hvor sitet med rekordhøje 1.540.270 brugere igen sætter sig på mobillistens topplads. Da Tv2.dk indtog førstepladsen i oktober var det med 1.469.819 - blot godt 300 flere end Eb.dk. I november-tallene ender Tv2.dk på 1.384.322 unikke brugere. BT på tredjepladsen får 1.239.417 månedlige brugere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Podimo-partnerskab åbner dør til podcastmarkedet for Drive

En aftale om undersøgende journalistiske podcastserier til Podimo er første skridt mod en egentlig lydafdeling i produktionsselskabet Drive, der hidtil kun har lavet tv. Broadcasterne efterspørger i højere grad lydkompetencer, lyder det fra producent.

Portræt: Pernille Holbøll er både en kontant eksekvator og "et suverænt valg"

Pernille Holbøll er steget til vejrs i Mediedanmark og træder nu ind som ansv. chefredaktør på B.T. Tidligere chefer og kolleger beskriver hende som en af de bedste i branchen til at eksekvere på de digitale strategier, men også hvordan hun har været både kontant og utålmodig, men har gennemgået en udvikling som leder de seneste år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs