MediaWatch

Oliver Bjerrehuus bliver vært på datingprogram

Nyt kærlighedsprogram på Kanal 4 får Oliver Bjerrehuus i værtsrollen. Programmet sendes til foråret og er baseret på koncept fra amerikanske MTV.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

Model, deltager og hovedperson i realityprogrammer Oliver Bjerrehuus skal være vært på SBS Dicoverys kærlighedsprogram ’Det perfekte match’, som sendes på Kanal 4 til foråret, skriver BT.

"Min opgave er at guide deltagerne i programmet ved bl.a. at give dem chancen for at vinde dates med hinanden. Det er spændende at være både guide og tilskuer til den rejse, de er igennem. For det fantastiske ved reality er, at deltagerne kommer gennem et følelsesregister. Ændringen i karaktererne er super interessant," siger Oliver Bjerrehuus til BT om sin rolle i programmet.

'Det perfekte match' er baseret på konceptet 'Are you the one?' fra den amerikanske tv-station MTV. Eksperter parrer ti kvinder og ti mænd på baggrund af bl.a. samtaler med familie, venner og ekskærester. Det hele foregår i en luksusvilla i Costa Rica, og deltagerne ved ikke, hvem de bliver matchet med, Det skal de finde ud af i løbet af den måned, de er i villaen.

Lykkes det de 20 deltagere at sætte ti rigtige par sammen, vinder de en million kroner til deling.

Mere fra MediaWatch

Femina henter ny redaktør fra Berlingske

Digital nyhedsredaktør på Berlingske rykker til Femina, hvor hun bliver ny forsideredaktør og jourhavende som del af en journalistisk oprustning på aktualitetsstoffet på det Aller-ejede kvindebrand.

Kulturminister om regulering af sociale medier: Vi har sovet i timen

Regeringen er på vej med et lovforslag om regulering af ulovligt indhold på sociale medier. Det er led i en ambition om i højere grad at kunne stille techselsaber til ansvar for spredningen af indhold på deres platforme. Men der mangler et opgør med indhold, der er skadeligt uden at være ulovligt, lyder det fra kulturministeren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs