MediaWatch

Oliver Bjerrehuus bliver vært på datingprogram

Nyt kærlighedsprogram på Kanal 4 får Oliver Bjerrehuus i værtsrollen. Programmet sendes til foråret og er baseret på koncept fra amerikanske MTV.

Foto: Mogens Flindt/Polfoto/Arkiv

Model, deltager og hovedperson i realityprogrammer Oliver Bjerrehuus skal være vært på SBS Dicoverys kærlighedsprogram ’Det perfekte match’, som sendes på Kanal 4 til foråret, skriver BT.

"Min opgave er at guide deltagerne i programmet ved bl.a. at give dem chancen for at vinde dates med hinanden. Det er spændende at være både guide og tilskuer til den rejse, de er igennem. For det fantastiske ved reality er, at deltagerne kommer gennem et følelsesregister. Ændringen i karaktererne er super interessant," siger Oliver Bjerrehuus til BT om sin rolle i programmet.

'Det perfekte match' er baseret på konceptet 'Are you the one?' fra den amerikanske tv-station MTV. Eksperter parrer ti kvinder og ti mænd på baggrund af bl.a. samtaler med familie, venner og ekskærester. Det hele foregår i en luksusvilla i Costa Rica, og deltagerne ved ikke, hvem de bliver matchet med, Det skal de finde ud af i løbet af den måned, de er i villaen.

Lykkes det de 20 deltagere at sætte ti rigtige par sammen, vinder de en million kroner til deling.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplevelser, at ledelsen nu åbner for reelle forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, bekræfter ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs