MediaWatch

DBU aflyser Kanal 5's fodboldfest

DBU forventer nyt underskud i 2014 og aflyser årets fodboldfest, Dansk Fodbold Award, i 2015, som skulle have været vist på Kanal 5 for første gang.

Foto: Jens Dresling/Polfoto/Arkiv

DBU’s ledelse har besluttet at aflyse årets fodboldfest Dansk Fodbold Award 2015, skriver DBU i en pressemeddelelse.

Aflysningen af Dansk Fodbold Award 2015 skyldes DBU's pressede økonomi.

”DBU havde i 2013 et underskud på 10 mio. kroner og forventer et lignende stort underskud i 2014. Derfor har vi måtte træffe en række beslutninger, der kan styrke økonomien - blandt andet at udskyde afholdelsen af Danish Fodbold Award,” udtaler direktør i DBU, Claus Bretton–Meyer.

Fra 2006 til 2013 har awardshowet været sendt på TV 2, men som led i at SBS Discovery overtog dækning af landsholdets kampe, skulle showet have været sendt på Kanal 5 næste år, men det er nu aflyst.

Kanal 5 er frem til 2018 hjemmebane for det danske fodboldlandsholds kvalifikationskampe til både EM og VM, og DBU og SBS Discovery Media havde planlagt at markere det lange samarbejde med det årlige pris- og underholdningsshow.

Dansk Fodbold Award er tilbage på skærmen i 2016 hos DBU’s nye samarbejdspartner, hvor der allerede er lavet en aftale med SBS Discovery, skriver DBU.

DBU: SBS Discovery er ny tv-partner 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs